Schoonmaakklussen

Voor verbouwingen, renovaties en schoonmaakklussen in en rondom het huis, vind je bij plaatseenklus.nl altijd wel een geschikte vakman. Wij proberen zoveel mogelijk klussen te koppelen aan de juiste klusjesmannen. Of je nu een particulier bent met een klus of een zelfstandige klusjesman die extra werkt zoekt, bij ons zit je op de juiste plek.

Plaats een klus

Altijd een geschikte klusjesman voor jouw schoonmaakklussen

Heb jij ook zo een moeite met het vinden van een goede klusjesman of schoonmaker? Wij vonden dat het tijd was om hier verandering in te brengen en zijn daarom gestart met ons klusbedrijf. Vanuit Langeveen/Westerhaar en Heerenveen koppelen wij klusjesmannen met verschillende expertises aan diverse verbouw-, renovatie- en schoonmaakklussen. Of je nu een klusjesman zoekt of bent uit Kampen, Zwolle, Enschede of elders in Nederland; wij staan voor je klaar.

  • Voor elke klus een vakman
  • Drie simpele stappen
  • Eenvoudig aanmelden

Enkele klussen

Bekijk alle klussen

Plaats jouw klus op onze website

In drie simpele stappen plaats je schoonmaakklussen en andere klussen in en rondom het huis eenvoudig op onze website. Ben je zelf een klusjesman en ben je op zoek naar extra werk? Meld je dan online aan en ontdek de voordelen en het gemak van onze dienstverlening. Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar [email protected] en laat je door ons informeren.

Plaats een klus

Plaats een titel, omschrijving en foto's van de klus, en de vakman zal spoedig reageren. Voor al je klussen in en rondom het huis. Lekker gemakkelijk!