Over ons

Over ons

Vanuit Langeveen / Westerhaar en Heerenveen werken we aan het succes van plaatseenklus.nl Ons doel is om zoveel mogelijk klussen te koppelen met de juiste vakman en deze zo professioneel mogelijk te laten uitvoeren. Of het nu om een verbouwing, reparatie of een onderhoudsklus gaat. Voor elke klus een vakman.

Historie

In 2016 is Tonny Hampsink gestart met Service & Support App BV. Daarnaast is ook gelijk in 2016 fixlinq VOF opgericht waaronder de fixLINQ app valt. Dit is een digitale werkbon app waarin het bijhouden van uren, materialen en factureren centraal staan. Deze app werd op basis van een abonnement aangeboden. I.v.m. nieuwe ontwikkelingen hebben we eind 2020 besloten om deze app te beƫindigen.

Begin 2021 zijn we gestart met de nieuwe webapp plaatseenklus.nl Deze webapp wordt beheerd door de heren Tonny Hampsink en Jesse Visser. Voordeel van een webapp is dat je hem niet meer hoeft te downloaden maar direct beschikbaar is op het web. Vanuit een persoonlijke frustratie dat het moeilijk is om de juiste vakman te vinden is het idee ontstaan om deze webapp te gaan bouwen. We willen op deze manier de particulier graag de mogelijkheid geven om zijn klus te promoten en op zoek te gaan naar de juiste vakman. Maar ook voor de vakman is het de ideale manier om nieuwe klussen te vinden.

Daarom onze slogan: VOOR ELKE KLUS EEN VAKMAN